Kee Verheyen, Laakdalse Groene met ambitie

21 Februari 2019

Kee Verheyen, Laakdalse Groene met ambitie

"Ik droom gewoon van het Parlement. Ooit wil ik daar ook staan om een verschil te maken in het leven van mensen."

Degenen die haar kennen, weten dat 2018 een heftig jaar was voor onze campagneleidster Kee Verheyen. Ze kreeg grote verliezen te verwerken op korte tijd. "Het is op dat moment echt zwemmen of verzuipen. Ik moest iets vinden om al die gevoelens in kwijt te kunnen en dat was de verkiezingscampagne."

Kee stond tweede op de Groene lijst hier in Laakdal, werkt als vrijwilliger bij Groen in Brussel en loodste ons door de vorige verkiezingsperiode. "Dat was ongelooflijk vermoeiend, maar ik deed iets waar ik in geloof, ik bouwde aan iets waar ik echt achter sta. Dat gaf me veel troost en energie."

Haar inspanningen waren niet voor niets: Paul werd verkozen. Kee is echter nog niet klaar met de 'keus'. Ook voor de Vlaamse, federale en Europese verkiezingen blijft ze campagneleider in Laakdal. "Ja, er ligt nog werk op de plank voor een menselijkere, eerlijkere en gezondere wereld," lacht ze. "Daar zet ik mijn schouders onder."

Dat doet ze niet alleen als campagneleider. Kee zou graag op de lijst voor de federale verkiezngen staan in mei. "Ik droom gewoon van het Parlement. Ooit wil ik daar ook staan om een verschil te maken in het leven van mensen." Of ze ook echt op de lijst terecht zal komen, weten we nog terwijl we dit artikel schrijven. "Klopt, dat is voor binnenkort. maar we zien wel Campagneleider zijn
maakt me ook gelukkig!"

Bedankt, Kee, en veel succes!

 

(Verschenen in Hier, voorjaar 2019)